Powerlifting

Styrkelyft en rolig kraftsport

För dig som tränar mycket och ofta

Det är inte alltid som gymmet är öppet även om de brukar ha generösa öppettider. Du kanske bor så till att det är en bit att åka till närmaste gym Då kan det finnas en anledning att titta på om du ska bygga ett gym hemma.

Enklaste du kan göra är att köpa hem någon skivstång och några hantlar. Då kan du träna med detta även när du är hemma. Så klart så kan du komplettera allt eftersom och få det gym som du önskar där hemma. Så klart så kan vissa redskap kosta mer än andra och om du gör upp en plan hur du ska gå tillväga så är detta en fördel. En viss månad kanske du köper dig en roddmaskin och någon annan månad så blir det bara en kettlebell.

Du kanske avvaktar några månader för att spara pengar så du har råd med lite dyrare träningsmaskiner. Sätt upp mål hur mycket som du ska lägga på ditt hemmagym. Likaväl som du gör budget för något annat så kan du skapa en budget för ditt gym. Kanske du får avstå någon semestertripp för att få ditt gym exakt som du vill ha det. Fördelen är att du har allt hemma under ditt tak när du känner att du vill träna.